Welkom in de Trits vanaf 13 november

Welkom in de Trits vanaf 13 november

Voor de binnensport zijn zaterdag 13 november de volgende regels ingegaan. De regels duren in ieder geval tot 4 december 2021:

 • Iedereen vanaf 18 jaar moet bij binnenkomst van de zaal of de kleedkamer een coronatoegangsbewijs en ID laten zien.
 • Sporten in groepsverband is toegestaan.
 • Je hoeft bij wedstrijden en trainingen geen 1,5 meter afstand te houden.
 • Mondkapjes zijn niet verplicht.
 • Houd je verder aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan
  • Heb je klachten? Blijf dan thuis en laat je testen
  • Was vaak je handen wassen, niezen doe je in je elleboog
  • Houd waar mogelijk anderhalve meter afstand
  • Schud geen handen

Publiek

Er is geen publiek toegestaan bij wedstrijden en trainingen. Trainers, coaches, scheidsrechters, tafelaars en iedereen die bij de trainingen of wedstrijden actief is als vrijwilliger mogen wel in de Trits komen. Zij hoeven dan geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Zodra zij geen taak meer vervullen, moeten zij de sportlocatie verlaten.

Van het bezoekende team wordt gevraagd om minimaal 24 uur van tevoren de naam of namen (maximaal 2) van de coach(es) door te geven aan de wedstrijdsecretaris via wedsecbreakstars@gmail.com Zij kunnen op de lijst gezet worden, zodat zij zonder problemen naar binnen kunnen. Wel dienen zij een geldige ID te kunnen tonen.

Uitwedstrijden

Ook voor andere sportlocaties geldt dat er geen publiek is toegestaan. Is er een uitwedstrijd, ga dan alleen met de rij-ouders en de coach daar naar toe. Neem geen extra vrienden, ouders, verzorgers mee.

Reacties zijn gesloten.