Welkom in De Trits vanaf 6 november

Welkom in De Trits vanaf 6 november

Naar aanleiding van afgelopen persconferentie heeft de Trits nieuwe maatregelen getroffen die zullen gelden vanaf zaterdag 6 november.

Bij de ingang van het sportcentrum wordt iedereen van 18 jaar en ouder om een geldige ID en QR-code gevraagd. Zonder deze gegevens heeft u helaas geen toegang tot het sportcentrum. Uitzondering hierop zijn trainers, coaches, leiders en scheidsrechters. Zij hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen.

Verder wordt vriendelijk verzocht na de controle en bij binnenkomst de handen te desinfecteren en gedurende het verblijf de 1,5 meter afstand aan te houden. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

Van het bezoekende team wordt gevraagd om minimaal 24 uur van tevoren de naam of namen (maximaal 2) van de coach(es) door te geven aan de wedstrijdsecretaris via wedsecbreakstars@gmail.com Zij kunnen op de lijst gezet worden, zodat zij zonder problemen naar binnen kunnen. Wel dienen zij een geldige ID te kunnen tonen.

Reacties zijn gesloten.