Trainingen, wedstrijden, tribune

Trainingen, wedstrijden, tribune

Goed nieuws, vanaf deze week gaan alle wedstrijden en trainingen weer door. We zien jullie graag komende vrijdag weer in de Trits, of zaterdag bij de wedstrijden van de jeugdteams! Ook ouders/verzorgers en belangstellenden mogen weer aanwezig zijn op de tribune. Vanaf 18 jaar moet je wel een Corona Toegangs Bewijs (groen vinkje in de app) kunnen tonen. Ook moeten bezoekers en spelers vanaf 13 jaar oud een mondkapje dragen, behalve bij de trainingen zelf. En op de tribune is anderhalve meter afstand houden van anderen die niet tot je gezin horen nog steeds de regel.

Komende vrijdag, 28 januari spelen de Heren hun eerste wedstrijd. En zaterdag zijn de eerste wedstijden van de jeugdteams. In de app-groep van het team zijn de spelers op de hoogte gehouden.

Maar: heb je klachten (hoesten, neusverkouden, koorts), blijf dan thuis en laat je testen.

Reacties zijn gesloten.