Even geen wedstrijden, wel trainingen voor de jeugd

Even geen wedstrijden, wel trainingen voor de jeugd

Zoals bekend mogen er de komende weken geen wedstrijden gespeeld worden. Alle competities zijn stilgelegd, de wedstrijden worden als dat mogelijk is later dit jaar ingehaald.

De jeugd tot 18 jaar mag wel trainen (en ook onderlinge wedstrijdjes houden). De trainingen voor de U10 t/m U18 gaan dus door. Helaas mogen er geen ouders blijven kijken en zijn de kleedkamers, de tribune en het restaurant van De Trits dicht. Kom dus in sportkleren naar De Trits.

De training van de U20 gaat alleen door voor de spelers die 17 jaar of jonger zijn. Andere spelers en de spelers uit de Heren en Dames hebben deze weken geen training. Houd je app-groep in de gaten.

Mocht je thuis nog wel basketbal-fit willen blijven, doe dan mee met de oefeningen die Break Stars trainer Lion afgelopen zomer op video heeft gezet: Kom van de bank af. Of volg de Basketbaloefeningen voor thuis van de NBB.

We hopen dat iedereen gezond deze weken door komt en dat de maatregelen helpen, zodat we over een tijdje weer volop de basketbalsport in teamverband kunnen oppakken.

Op de site van de Nederlands Basketball Bond kun je meer lezen over de maatregelen die de NBB neemt.

Reacties zijn gesloten.