Sponsors Break Stars

Sponsors Break Stars

>  Wilt u dit seizoen ook Break Stars sponsoren? Klik hier voor de mogelijkheden! <<

De sponsors van het seizoen 2018-2019 waren:

Gift van verfhandel Schmidt-Koelewijn

Verfhandel Thuisin Schmidt-Koelewijn heeft € 25 gedoneerd aan Break Stars. Hiervoor onze dank!

Sponsor voor de derde tablet

Dankzij de gulle gift van een enthousiaste fan van de U12 heeft Break Stars een derde tablet aan kunnen schaffen voor het invullen van het Digitaal Wedstrijd Formulier bij de wedstrijden.

Sponsor voor de nieuwe beachflag

Bij het Cultureel Festival 2018 Baarn is onze nieuwe ‘beachflag’ gepresenteerd, die ook getoond gaat worden bij wedstrijden en andere activiteiten.  Dank aan Marjan van der Burg-Los voor het sponsoren van deze beachflag!

Sponsors voor het Cultureel Festival 2018 

De prijsvraag die bij het Cultureel Festival 2018 is uitgezet, had als hoofdprijs een luxe basketbal, die is gesponsord door Anita den Hartog.  De flyers van Break Stars zijn gesponsord door de webmaster.

Sponsors van onze nieuwe tablets

Dankzij Schildersbedrijf Theun van der Werf en een sponsor die graag anoniem blijft, hebben we twee tablets in januari 2018 kunnen aanschaffen. Hartelijk dank namens het bestuur en leden van Break Stars Baarn!

Sponsor sportdrankjes & hapjes tijdens het nieuwjaarstoernooi

Tijdens het nieuwjaarstoernooi heeft Jumbo supermarkt Baarn de sportdrankjes gesponsord. Na afloop kregen de deelnemers een lekker hapje in De Brasserie van De Trits aangeboden. Hiervoor onze hartelijke dank.

Sponsor Shooting Shirts

Autobedrijf Wolterink uit Soest heeft voor het herenteam de shooting shirts gesponsord. Een mooie aanvulling op het nieuwe tenue! Dank hiervoor.

Komt u ook Break Stars sponsoren?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsors. De contributie gaat voor een groot deel op aan de huur van de zaal. Dus voor extra activiteiten en nieuwe attributen is een  sponsorbijdrage van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *