Geslaagd nieuwjaarstoernooi BBV Break Stars

Geslaagd nieuwjaarstoernooi BBV Break Stars

Op vrijdag 11 januari werd het nieuwjaarstoernooi gehouden. Ruim 80 spelers/ouders/broers en zussen hadden zich opgegeven waardoor het een gezellige drukte was. De aftrap van het toernooi was voor de jongste jeugd tot en met U16. Meteen vanaf het begin was het enthousiasme te zien. De teams waren gemixt en er werden een aantal wedstrijdjes tegen elkaar gespeeld. Hoewel iedereen ging voor de winst stond de sportiviteit en gezelligheid centraal. Het winnende team zwart en het sportiefste team groen vielen in de prijzen.

Het toernooi werd afgesloten met een wedstrijdje shoot-out waar ook de senioren aan meededen. Floris van de Meent was de gelukkige winnaar en ontving een mooie basketbal.

Daarna was het de beurt aan de teams U18 en ouder. Hier werd fanatiek en met veel plezier om de winst gestreden. Team groen wist alles te winnen en kwam dan ook als winnaar naar voren. Ter afsluiting van het nieuwjaarstoernooi was iedereen uitgenodigd in de kantine om met elkaar wat te drinken en te genieten van een lekkere oliebol, aangeboden door foyer De Trits. Een geslaagd begin van het nieuwe jaar!

Reageren is niet mogelijk.