Breakstars is een basketbalvereniging in Baarn met ongeveer 100 leden uit Baarn, Eemnes, Soest en Hilversum.

In het komende seizoen 2018-2019 spelen de volgende teams: een herenteam, een damesteam, een U20 team, een U18, een U16, een U14, een U12  en een U10-team. De trainingen zijn op vrijdagavond in de Trits. Vanaf 18.00 u trainen de jongste jeugdteams, gevolgd door de oudere jeugdteams en als laatste de senioren.

Break Stars wil graag in dit seizoen weer een of twee meisjesteams starten. Ben je een meisje van 13-17 jaar en lijkt basketbal je leuk, kom dan vooral gauw kijken bij de eerste trainingen en laat weten dat je interesse hebt. Neem je vriendinnen mee, dan kunnen we snel een nieuw team vormen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Denk je erover om ook te komen basketballen, dan mag je eerst drie keer vrijblijvend meetrainen. Daarna beslis je of je lid wordt. Sommige teams trainen op eigen kosten een tweede keer in de week, in een van de kleinere sportzalen in Baarn. Ook bij de jeugdteams (U10, U12 en U14) is er altijd plaats voor je!

De contributie staat vermeld op het inschrijfformulier. Dit formulier kunt u ingevuld mailen naar de ledenadmininstatie, met een foto (selfie is ook goed). Voor meer informatie kunt u mailen naar breakstarsbaarn@gmail.com

Lees meer