Informatie

Informatie

Break Stars

Baarnsche Basketbal Vereniging Break Stars is in 1995 opgericht. De vereniging heeft nu ongeveer 100 leden, uit Baarn, maar ook uit Eemnes, Soest en Hilversum.

In het seizoen 2019-2020 spelen de volgende teams: een damesteam, een herenteam, een U20 team, een U16, een U14, drie U12 en een U10-team. De trainingen zijn op vrijdagavond in de Trits. Vanaf 18.00 uur trainen de jongste jeugdteams, gevolgd door de oudere jeugdteams en als laatste de senioren.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Denk je erover om ook te komen basketballen, dan mag je eerst drie keer vrijblijvend meetrainen. Daarna beslis je of je lid wordt. Sommige teams trainen op eigen kosten een tweede keer in de week, in een van de kleinere sportzalen in Baarn. Ook bij de jeugdteams (U10, U12 en U14) is er altijd plaats voor je! Je kunt al meedoen vanaf een leeftijd van 7 jaar.

Het U12-2-team speelt mee in de Regio Eemland U12-competitie. Het U10-team is net begonnen en doet niet mee aan een competitie. Het U12-1-team en alle oudere teams spelen mee in een van de competities van de Nederlandse Basketball Bond. Als je niet mee wilt doen met de wedstrijden, dan kun je je in laten schrijven als trainend lid.

De contributie staat vermeld op het inschrijfformulier. Dit formulier kun je ingevuld mailen naar de ledenadmininstatie, met een foto (selfie is ook goed). Voor meer informatie kun je mailen naar breakstarsbaarn@gmail.com.

Lees meer