Elk team is verantwoordelijk worden voor de invulling van het takenschema, met een belangrijke taak weggelegd voor de coach . Voor het scoren en scheidsrechteren zal in eerste instantie uit worden gegaan van het team. De teams dienen zelf de namen van de spelers door te geven. Als dit niet gebeurt zal de vereniging zelf de indeling verzorgen. Het team dient onderling, bijvoorbeeld op de vrijdag voor de training en onder leiding van de trainer/coach, de taken te bevestigen of af te spreken wie van het team de taken uitvoert of overneemt.

De competitie van de jeugdteams is net als in voorgaande jaren, in twee delen. Begin november en begin mei van ieder jaar zullen de teams opnieuw worden ingeschreven voor de volgende helft van het seizoen.

De coaches vullen de wedstrijdformulieren in en zullen daartoe voldoende formulieren krijgen van het bestuur. Deze liggen in de kast in de Trits, waarvan iedere coach een sleutel heeft. Elke coach is verantwoordelijk voor het wedstrijdformulier en deze in te leveren bij Joke. De coaches van de teams die als laatste spelen kunnen de wedstrijdformulieren verzamelen en zorgen dat deze op dezelfde dag bij Joke terechtkomen. Per 1 januari 2018 wordt er gebruik gemaakt van een digitaal wedstrijdformulier. De team gegevens worden dan uit het systeem opgehaald.