Cultureel festival 2018 Baarn

Break Stars doet mee aan het Cultureel festival 2018 Baarn.  Op zaterdag 1 september 2018 is Break Stars aanwezig in de Pekingtuin. Binnenkort komt hier meer informatie over.

Paastoernooi te Soest 2018

In het paasweekend hebben twee Break Stars teams meegedaan aan het jaarlijkse paastoernooi (georganiseerd door Red Stars te Soest).  Helaas viel het dames team niet in de prijzen.  Het U18 team bestaande uit Tom, Alexander, Milo, Olaf, Wouter, Leon en Charis mocht de beker in ontvangst nemen! De sfeer was goed en het zou leuk zijn als meer teams zich volgend jaar inschrijven! De paashaas was natuurlijk ook van de partij.

 

Paasactie

Tijdens de Algemene Leden Vergadering werd de opbrengst van de paasactie bekend gemaakt. Er is een totaalbedrag van €531,89 opgehaald! Pim en Mats hebben maar liefst 120 zakjes paaseitjes verkocht – wat een geweldige prestatie. Zij mochten de chocolade paashaas in ontvangst nemen. Iedereen hartelijk bedankt voor het verkopen en kopen van de zakjes paaseitjes. En natuurlijk ook dank aan Anita voor de organisatie. Met het opgehaalde bedrag kunnen we weer materiaal kopen.

Baarnsche Courant maart 2018

 

Vrijwilligersprijs

Onze vereniging was genomineerd voor de vrijwilligersprijs die elk jaar door de gemeente wordt uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie. Een nominatie waar we ontzettend trots op zijn! Helaas hebben we de prijs niet gewonnen, maar het was een eer om op het podium te mogen staan!

Nieuwjaarstoernooi

Op vrijdag 5 januari zal het nieuwjaarstoernooi plaats vinden.

Het voorlopige tijdschema ziet er als volgt uit:
18.00-19.45 Toernooi U10, U12, U14 en U16 (inclusief ouders en trainer/coaches)
19.45-20.15 Shoot out competitie voor alle leden
20.15-22.00 Toernooi U18 & senioren

Van de leden tot en met U16 worden de ouders ook uitgenodigd om samen met hun zoon/dochter een balletje te komen gooien. En natuurlijk mogen ook de trainers/coaches van deze teams mee doen.

Om de teams zoveel mogelijk van te voren in te kunnen delen, willen we iedereen vragen om zich uiterlijk 20 december via de mail op te geven. Het mailadres hiervoor heeft u via de mail ontvangen. Ook kun je aan je trainer/coach doorgeven dat je mee wilt doen.  Als je je opgeeft, wil je dan ook vermelden in welk team je speelt en wat de naam is van degene die met je meespeelt (jeugd)?

Verder zoeken wij leden die tijdens (een deel) van het toernooi van U10, U12, U14 en U16 willen fluiten. Ook hiervoor kun je je opgeven.

Wij hebben er zin en hopen dan ook dat veel leden en ouders aanwezig zullen zijn om mee te doen (of aan te moedigen).

Tafelcursus

Ieder jaar organiseert de club een tafelcursus. De cursus is bedoeld voor de jonge leden en ouders van U10, U12 en U14 en iedereen die een opfrisser kan gebruiken. Nieuwe data volgt.

Wanneer u deze mails niet ontvangt, laat dit dan weten via breakstarsbaarn@gmail.com.